VERANDA zonneweringen

Een aangename temperatuur in uw serre en geen last van zonnestralen die u het zicht belemmeren? De Summerlight® is de oplossing! Deze verandazonwering wordt bovenop uw serre of veranda geplaatst, waardoor een prachtig harmonieus geheel wordt gevormd. De schoonheid en functionaliteit van uw serre of veranda komt met de Summerlight® optimaal tot zijn recht.

Via geleiders glijdt het door u gekozen doek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre of veranda. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten. Wanneer u kiest voor de Summerlight® , kiest u voor puur genieten van de bijzondere sfeer in uw serre of onder uw veranda, onder alle omstandigheden.

De Summerlight® kan uit één stuk gemaakt worden tot een breedte van 6 meter en een uitval van 4 meter. Voor grotere oppervlakten kunnen meerdere systemen probleemloos aan elkaar gekoppeld worden. Om uw Summerlight® een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving, kunt u een keuze maken uit onze grote collectie zonweringdoek.


De techniek

 

In de schitterende, uit aluminium vormgegeven kast zit het doek opgeborgen. Dit doek wordt via geleiders met behulp van een motor over het glazen of plexiglazen dak van uw veranda of serre getrokken. De unieke, onzichtbare veerconstructie in de onderlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant gespannen is.

De vormgeving

 

De verfijnde vormgeving van de kast en geleiders - aangevuld met het door u uitgekozen doek - maken van uw serre een echte blikvanger. Door de absorberende en reflecterende werking van het doek is uw serre bovendien een comfortabele extra leefruimte waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur.

De bediening

 

De Summerlight® wordt standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Als u houdt van maximaal bedieningsgemak, dan kunt u kiezen voor een draadloze bediening door middel van een design handzender. Het toppunt van luxe is een scherm uitgerust met een zon-/windmeter. Deze meter zorgt ervoor dat het scherm bij verschillende weersomstandigheden automatisch uitgaat of wordt ingetrokken.

De uitvoering

 

U kunt, naast de kleur en het dessin van het doek, de kleur kiezen van de kast. Deze is verkrijgbaar in gemoffeld wit, crème of bruin. Moffelen wil zeggen dat de kleur middels een speciaal verhittingsproces wordt aangebracht. Dit proces zorgt ervoor dat de laklaag aanzienlijk beter slag- en slijtvast is dan wanneer deze nat gelakt zou zijn. Bovendien is uw Summerlight® op deze manier goed bestand tegen UV-licht en corrosie. Andere kleuren zijn in overleg mogelijk.