Een garagedeur met een persoonlijke signatuur.

Uw huis is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een fraaie en praktische garagedeur.

U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product, dat eenvoudig en veilig kan worden bediend. Maar vooral ook een garagedeur die gemaakt is op basis van uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie is met uw woning. 


Veiligheid voor alles

Veiligheid in en om uw woning is belangrijk. Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid dan ook voorop. 

Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren en eenvoudig en veilig bediend kunnen worden. Vanzelfsprekend moet uw deur goed afsluitbaar zijn.

Vingerklembeveiliging

 

Alle deuren in ons programma hebben standaard vingerklembeveiliging. Een wettelijk verplichte beveiliging, die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de deur, beklemd kunnen raken tussen de panelen.

 

 

 


Optilbeveiliging

 

Indien uw garagedeur wordt voorzien van een bediening met elektrische motor, beschikt u automatisch over een optilbeveiliging. De motor beschermt uw deur tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de deur met de hand wil openen

Veerbreukbeveiliging

 

Onze deuren zijn standaard uitgerust met de wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.

 

 

 


Onderloop- en obstakelbeveiliging

 

Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Deze zorgt dat de deur bij geringe tegendruk, van bijvoorbeeld uw kind of uw auto, direct automatisch weer omhoog gaat.

Inbraakbeveiliging

 

Woninginbraak is helaas aan de orde van de dag. Het is dus belangrijk dat uw garagedeur goed beveiligd is. De afsluitingen op onze garagedeuren kunnen, als optie worden geleverd met een SKG keurmerk. Het SKG-keurmerk is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. 
High-Line, elegante allure

Voor veel mensen biedt de High-Line garagedeur de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure. 

Niet voor niets zijn de deuren uit de High-Line serie de meest verkochte uit  ons assortiment. De serie omvat een ruime keus aan structuren en profielen,  van modern tot klassiek. Uw deur wordt voor u op maat gemaakt en  in de door u gewenste kleur geleverd.


Keuzepalet High-Line

De basis van de High-Line garagedeur wordt gevormd door horizontale  40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij). De panelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan.  De extra dikke stalen beplating is verzinkt en gecoat voor een lange levensduur.  

Dit alles geeft de deur een robuust uiterlijk.


Wood-Line, uit het beste ‘hout’ gesneden

Gaat uw voorkeur uit naar een garagedeur met een authentieke warme houtlook?  En wilt u tevens een deur met de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur? Dan biedt de Wood-Line serie u volop keus. Van puur klassiek met cassettes tot exclusief en eigentijds. De Wood-Line panelen zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en geven uw huis een geraffineerde sfeervolle uitstraling.  Ze zijn echter zo ‘hard’ als staal.


Design-Line, architectonisch statement

Bent u op zoek naar een garagedeur met een eigenzinnige uitstraling, bekijk dan eens onze Design-Line serie. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen binnen deze serie kunnen worden uitgevoerd in drie verschillende designs: Umbra, Antra en Nature.  Elk met een eigen karakter. Van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos.  Met een Design-Line garagedeur maakt u een architectonisch statement en geeft u uw woning een bijzondere touch.


Top-Line, ultieme creatieve speelruimte

De Top-Line garagedeur is een betrouwbare en duurzame aluminium deur, met oneindig veel variatiemogelijkheden. De Top-Line biedt u ultieme vrijheid voor een persoonlijk ontwerp. De garagedeur is opgebouwd uit een onderhoudsvrij frame van aluminium, dat u op eigen wijze kunt voorzien van diverse soorten vullingen en/of beglazing. Uw garagedeur krijgt hierdoor een verrassend andere uitstraling. 


Opties en Accessoires 

Onze garagedeuren kunnen worden uitgevoerd met onderstaande opties of accessoires. Uiteraard zijn al onze opties en accessoires uitgebreid getest op o.a. functionaliteit en duurzaamheid.


Geleidingssystemen, de stille kracht

Voor het openen en sluiten van uw garagedeur wordt gebruikgemaakt van een geleidingssysteem. Dit systeem is net als de garagedeur altijd maatwerk. De kwaliteit en stabiliteit van de railset bepalen voor een belangrijk deel de levensduur van uw garagedeur. Wij hebben daarom bewust gekozen voor innovatief geconstrueerde rails. De railsets zijn vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal.


Innovatieve geleidingssystemen

Om voor iedere gevel en inbouwsituatie een kwaliteitsoplossing te kunnen bieden, hanteren wij een universeel geleidingssysteem (G200) en twee geleidingssystemen voor speciale situaties.


Slimme techniek

Om uw garagedeur nog soepeler en geruislozer door het geleidingssysteem te laten lopen hebben we enkele innovaties toegepast. Bovendien zorgen de 30 mm brede afdichtingrubbers voor een perfecte afsluiting.


Download
Wenst u de volledige documentatie van poorten te bekijken. Klik op 'Download'.
Ramoplast_garagedeuren_brochure.pdf
Adobe Acrobat document 1.4 MB