Solidscreens (windvaste screen) met raamdoek en motorbediening

Raamdoek met venster en contour in STAM doek.

 

STAM DOEK  = een waterdicht en brandwerend doek met een korrelstructuur en matte afwerking. Dankzij het PVDF-vernis kan vuil aan de buitenkant gemakkelijk worden verwijderd.

 

SCREENS - Verticale zonnewering

De SolidScreen® is een speciaal type screen met geleiding van het doek via een ritssysteem in de zijgeleider. Dit brengt interessante voordelen met zich mee. De SolidScreen® is bijvoorbeeld in elke stand windvast en in gesloten stand zelfs insectenwerend. Door de speciale ritsgeleiding kan de Solid-Screen® ook dienen als windscherm onder bijvoorbeeld een terrasoverkapping, balkon of tuinhuis. Bovendien beschermt de SolidScreen® als windscherm door zijn strakke afdichting ook perfect tegen de

laagstaande zon. Als zonwering biedt de SolidScreen® een optimale bescherming tegen warmteontwikkeling in uw interieur. De SolidScreen® is standaard verkrijgbaar met een rechte, afgeschuinde of afgeronde kap in verschillende maten. De SolidScreen® is naast de standaardkleuren (wit, crème, antraciet, en technisch zilver), ook verkrijgbaar in de populaire antraciet structuurlak. De SolidScreen® kan in enkele uitvoering tot 5 meter breed worden ingezet en is gekoppeld nog breder toepasbaar.


De SolidScreen® heeft de orkaan doorstaan

 

De SolidScreen® is door toonaangevende test- en keuringsorganisaties getest op winden drukbelasting. Het scherm uit de test van 2x2 meter was bestand tegen een winddruk van meer dan 200 kg per m2 en windsnelheden van meer dan 145 km/h!

Bedieningen

 

De SolidScreen® wordt standaard voorzien van een elektrische bediening. Hierbij kunt u een keuze maken uit o.a. de Europese topmerken ASA® of Somfy® . De motor wordt geïntegreerd in de doekrol, waardoor de bediening onzichtbaar is en het scherm nog mooier oogt. Door middel van een schakelaar, die overal geplaatst kan worden, is uw zonwering uiterst eenvoudig te bedienen. Gebruikersgemak is te bereiken met een afstandsbediening, Al dan niet in combinatie met zon- en windmeter. Vooral wanneer u niet thuis bent en uw huis toch wilt beschermen tegen zon en warmte, biedt de zon- en windmeter de perfecte uitkomst en een optimale energiebesparing. Uw zonwering wordt volledig automatisch bediend, waardoor u er geen omkijken naar heeft!

Wandzender

Handzender

Zon- en windautomaat